Vakko Home Addresistanbul' da

Pop-Up Store ile Addresistanbul’da!

Vakko’nun çok yönlü ve benzersiz tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyarak mekanları lüks bir yaşam alanı haline dönüştüren Vakko Home, şimdi Pop-Up Store ile Addresİstanbul’da! 31 Ekim tarihine kadar açık kalacak Vakko Home Addresİstanbul Pop-up Store’da ev tekstil ürünlerinden, armağan ve dekorasyon grubuna birçok özel seçenek çok özel fırsatlarla sunulacak.
Tasarımlarındaki farklılık, sadelik ve zarafet ile ön plana çıkan Vakko Home; ev tekstili, armağan ve dekorasyon grubu koleksiyonlarında yer alan modern tasarımlı ürünleriyle mekanlara ayrı bir şıklık katıyor.
Vakko Home’un, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaç ve zevklerine göre tasarlanan sofra, banyo ve ev tekstili grubu; kaliteli dokuları, birbirinden özel desenleri ile dikkat çekerken; Vakko Home dekorasyon koleksiyonunda yer alan çerçeve, vazo, mumluk, ayna gibi sayısız dekoratif obje de mekanlara seçkin bir şıklık sunuyor.
Vakko Home, küçük dokunuşlarla yaşam alanlarında yepyeni bir hava yaratmak isteyenleri, 31 Ekim tarihine kadar Addresİstanbul’da yer alan Vakko Home Pop-up Store’a bekliyor.
Vakko Home imzalı sayısız seçenek, Vakko Home Addresİstanbul Pop-up Store’da dekorasyon tutkunları ile buluşuyor!








Etiketler: , , , , , , , , , , , ,