Aynaların Evlerimizde ki Yerleri

Evlerimizi dekore etmeye başladığımızda genelde en son duvarlara geçeriz. Önce koltuk, halı, sehpa, perde derken duvarlarımız en sona kalır. Tablolar, aynalar, raflar, kullanacağımız değişik aksesuarlarla evimizin duvarlarında farklı bir atmosfer yaratabiliriz.
 Ayna kullanıldığı alanlarda derinlik verir. ve mekanı daha geniş gösterir. Salonunuzdaki bir duvarda, evinizin girişinde, banyoda konsol üzerinde, yatak odanızda ayna kullanabilirsiniz.


Farklı tarz ve modelde aynalar kullanarak evinizde çok hoş alanlar yaratabilirsiniz. 


















Makyaj masanızın üzerine masanızla aynı kenarlara sahip bir ayna kullanmak zorunda değilsiniz. Tam tersi modern bir masa üzerine klasik bir aynada alabilirsiniz.




Dresuar ve aydınlatmalar birbirine çok yakışan iki detaydır. Sizde salonunuzdaki boş olan bir duvara, giriş antreye yada koridorda alanınız varsa bu şekilde bir dresuar ve ayna kullanarak bu alanı daha görsel ve kullanışlı hale getirebilirsiniz. Eğer girişte kullanacaksanız alt kısmına kapitoneli tekerlekli puf da yerleştirerek kendinize ayakkabı giyerken oturabileceğiniz bir yer de ayarlamış olursunuz.






Kaynak : Pinterest

Etiketler: , , , , , , , , ,