Pembe Rengin Enerjisi






 Kırmızı ile beyazın birleşmesi ile elde edilen bir renk olan pembe renk, kırmızı gibi canlılık verir ama daha yumuşaktır. Karışımdaki kırmızı ve beyaz renklerin oranlarına göre pembenin tonları da değişir. Örneğin şeker pembe elde etmek için karışımdaki beyaz renk oranı arttırılır.
Genelde mavi renk erkeklerin, pembe ise kadınların, özellikle de kız çocuklarının rengi olarak bilinir. Elbette her iki renk de erkekler ve kadınlar tarafından kullanılabilir ama tamamen mavi bir elbise içindeki bir kadın ile şeker pembe takım elbise giyen bir erkeğin çevrelerinde bıraktıkları etki aynı olmayacaktır.
http://www.sonsuzdekorasyon.com/PIP-STUDIO

Neşe ve mutluluk veren bir etkiye sahip olan pembe renk  , aynı zamanda hayallerin ve aşkın rengidir. Belki de bu yüzden daha çok kadınlar tarafından sevilen ve tercih edilen bir renk haline gelmiştir.

Peacock Garden Wedding

Saflığı ve sevimliliği çağrıştırdığı için kız çocukları en çok pembe renklerle bezenir. Bu nedenle, özellikle kız çocuklarının odalarında kullanılabilir.  Ayrıca, pembenin rahatlatıcı etkisinden dolayı, müşterilerin pembe giyen kasiyerlere daha rahat ödeme yaptıkları tespit edilmiştir. 
Bu etkilerinin yanında, çalışma ortamları için çok uygun bir renk olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü, çalışanların üretken olmaları gereken iş ortamlarında pembe rengin ağırlıklı kullanımı çalışanlarda rehavete neden olabilir.
www.sonsuzdekorasyon.com
www.sonsuzdekorasyon.com

Pembe renk , kişide olumlu duyguların oluşmasına yardımcı olur. İnsanı sakinleştirici ve vücudu rahatlatıcı etkilere sahiptir. Bu nedenle kişilerde olumlu duyguların oluşmasına neden olduğu da düşünülür. 
Pembe renk belkide toplumunda oluşturduğu psikoloji ile daha çok bayanların rengi olarak tercih edilir.


Loving the pink sofa
A throw back to pink!! Inspiration for #pink #gems










Fireplace Inspirations http://www.homeadore.com/2012/11/02/fireplace-inspirations/

PINK

Vintage Pink Chair

Fabulous pink chairs

'Chantal Thomass pink loveseat Gorgeous!'
Pink Chair!<3


Doll house bed

pink

Bright  Bold ● Living Room

Etiketler: , , , , , , , , , ,