Beyaz Mutfak Dolap tasarımları ve Fikirleri














    Mutfak bayanların en çok kullandıkları keyifle vakit geçirdikleri yerden biri olsa gerek vaktimizin büyük bir çoğunluğunda mutfaktayız. Bu nedenle ev alırken de en dikkat edilmesi gereken yerlerden biri de mutfaktır. Mutfağın kullanışlı olması da bir o kadar önemlidir. 2017 mutfak modellerinde mutfak dolaplarının biraz büyüdüğünü görüyoruz. Mutfak depolama ihtiyaç alanları büyüdüğü için dolapları artık tavana kadar  tercih edilmektedir. kütlesel olarak büyük göründüğünü düşünenler için yukarıdaki mutfak dolapları gibi kademeli dolap tasarımlarını kullanabilirsiniz.

    Mutfağını yenileyecek olanlara tavsiyem mutfağınızda mutlaka  60 cm lik dolabı eklemeniz hem çok kullanışlı hemde çok işlevsel olacaktır. Mutfak renginizi beyaz seçmenizde mutfağınızı aydınlık ve ferah gösterecektir. Mutfağınızın ışık alması ve boyutu da renk seçiminizde etkili olacaktır.



Mutfak dolaplarınızı tezgaha kadar indirerek dolap içini mutfak eşyalarını gizlemek için kullanabilirsiniz. böylece tezgahınız da çok fazla ürün görünmemiş olur. Bu şekilde bir sadelik yakalamış olursunuz.






Beyaz rengin en güzel kısmı her renk ile kombinlenebilmesi olsa gerek. Özellikle ahşap ile kullanımı çok farklı ve şık duruyor.  Tezgah renginizi ahşap seçebilirsiniz Ahşap görünümlü tezgahları hem zeminde hemde tezgah arasında kullanabilirsiniz.

   Bu sene mermer desenler çok moda tezgah arasını mermer desenler kullanabilirsiniz. Unutmayın 2017 de mozaikler out büyük parçalar in :)  Mozaiklerin döşenmesi hem iyi bir usta gerektirir hemde maliyeti çok yüksektir. araklarında çok fazla derz kullanıldığı için silmek temizlemekte daha zordur.









Etiketler: , , , ,