Pixers'in Sınırsız Tasarım ve Seçenekleri ile Artık Duvarlarınız Daha Renkli


Amazing floral wall mural by PIXERS! <3   www.pixersize.com


      Ev dekorasyonunda, pek çok farklı mekanın ve objenin birbirleri ile uyum sağlaması önemlidir. Odalarınızın duvarları da dekorasyonunuz için tamamlayıcı olacaktır. Duvarların rengi, tasarımı hatta dokusu bile eve farklı bir hava kazandıracaktır. 

       Yeni trendlerde karşımıza çıkan duvar kağıtları renk ve desenlerde sınır tanımamaktadır. Duvar kağıdı, boyaya oranla çok daha fazla alternatif sunan bir seçenektir. Boya ile elde edilemeyecek desenlere ve dokulara duvar kağıtları ile ulaşılabilmektedir. Duvar kağıtlarını odanızda tüm duvarlarda kullanabildiğiniz gibi tek bir duvarda da kullanabilirsiniz. 

  
    Duvarlarınızda duvar kağıdı dışında stickerlar , dayanıklı çıkartmalar , vinil duvar resimleri, panolar kullanabilirsiniz. Duvarlarınız dışında evinizdeki mobilyalarda masanızda, bilgisayarınızda ,pencere ya da buzdolabınızda çıkartmalar kullanabilirsiniz. 

    Zengin ürün seçeneği, yüzlerce resim,milyonlarca desen,  kaliteli duvar kağıtları , yapışkanlı duvar resimleri ile  Pixers  evinizde yapacağınız dekorasyon yeniliklerinde size yardımcı  olacak bir web sitesi. Pixers  Polonya  merkezli bir firmadır. Artık Türkiye' de de Pixers'in sizler için ürettiği çevre dostu, ekolojik , güvenli ürünlere ulaşabilirsiniz. Pixers, çevreye ve sağlığınıza çok önem veriyor. Bu nedenle yalnızca çevre dostu teknolojileri kullanıyor.


    Çocuklarımız içinde Pixers harika  kendinden yapışkanlı duvar kağıtları, yıkanabilir duvar resimleri, posterler, çıkartmalar pixerstickler tasarlamış. Çocuğunuzun odasında güvenle kullanabilirsiniz. Birçok seçenek ve tasarım ile çocuklarınızın odasında rengarenk bir dünya yaratabilirsiniz. Hayal dünyasını geliştirebilir , renkler ile birlikte bebeğinizin ilgisini çekecek bir oyun odası oluşturabilirsiniz. 

         










Poster Çocuklar için Çizim - Manzaralar
30*40 cm çocuk odası posteri



     Pixers çıkartmalar ile evinizde duvarlar dışında masalarınızda ,kapılarınız da pencere ve bilgisayar gibi birçok  farklı boyutta üründe kullanabilirsiniz. Çok kolay yapıştırılabilir ve temizlenebilir özellikte kaliteli, sağlıklı ürünlerdir. 
        
    

       Buzdolabı Çıkartması Tropikal plaj    Buzdolabı Çıkartması Eyfel Kulesi, Paris       Buzdolabı Çıkartması Piyano  Buzdolabı Çıkartması Suluboya tropikal palmiye kesintisiz desen bırakır. Vektör çizim .__



 
Manhattan üzerinde seyir New York Sunset görünümü   Günbatımı River


Dolap Çıkartması Geyik   Dolap Çıkartması Kelebekler soyut suluboya arka plan
   Evinizdeki beyaz dolaplarınızdan sıkıldığınızda Pixers çıkartmalar ile dolaplarınızda yenilik yapabilir stickerları istediğinizde çıkartabilirsiniz. 


      Pixer orchid wallpaper


          Wall Mural Landscape by Pixers  #Pixers #landscape #dream #holiday #wallmural #homedecor #home #interior #design

          Concentration in green • Contemporary - Office - Nature - Wall Murals • Pixers® • We live to change

magnifique...

wall mural Flowers - inspiration , interiors gallery• PIXERSIZE.com

PasteLove <3  PIZERSIZE.COM

Post: Pixers – personaliza las paredes de casa fácilmente --> accesorios hogar, blog decoración, cuadros lienzo y vinilos, decorar paredes, diseño y decoración, fotomurales, personaliza las paredes de casa fácilmente, Pixers, revestimientos hogar, tienda de interiores

Sticker Giraffe - inspiration sticker, interiors gallery• PIXERSIZE.com

Wall Mural Horses wall mural • Inspirations • PIXERSIZE.com

Wall Mural Botany wall mural • Inspirations • PIXERSIZE.com

Man Cave Gets a Facelift with Pixerstick Wallpaper- design addict mom

Furniture and wall stickers for home decor. How to freshen up a home on a budget. Decorate with these easily removable stickers. An IKEA hack included.

Fototapeta Słoń fototapeta • Inspiracje • PIXERS.pl

Vinilo Don't Forget Me - inspiración , galería de interiores • PIXERS.es

Stylish Solution for Every Interiors by PIXERS


#ikeahack #ikea #marble #dresser source: http://www.petiteandbold.com/bedroom-makeover-installing-our-pixerstick-wall-mural-a-chic-ikea-hack/

Мечты природы • Современные - Спальня - Природа - Стены росписи • Pixers® • Мы живем, чтобы изменить

Etiketler: , , , , , , , ,